UPVC-de fabrikantenreis van het dakblad naar de Filippijnen

October 3, 2017
Laatste bedrijfsnieuws over UPVC-de fabrikantenreis van het dakblad naar de Filippijnen

laatste bedrijfsnieuws over UPVC-de fabrikantenreis van het dakblad naar de Filippijnen  0

laatste bedrijfsnieuws over UPVC-de fabrikantenreis van het dakblad naar de Filippijnen  1

De Filippijnen zijn een gediversifieerd land. Hetzij in termen van cultuur, voedsel of aantrekkelijkheden, combineert het Westelijk gevoel en is volledig van exotische aroma's. Het enorme overzees, de eenvoudige en majestueuze kerken, en de seizoengebonden zeevruchten maken de Filippijnen zeer voor toerisme populair. Dan volg in mijn voetstappen om het toerisme van Filippijnen te ervaren.

 

De Filippijnen worden gevestigd in een land in Azië. In de ontwikkeling van The Times, is de economie van de Filippijnen zich blijven snel groeien en ontwikkelen, en zeer ontwikkeld. Nochtans, is één van de belangrijke factoren van de Filippijnen dat het op een tropisch gebied, met uniek landschap en mooi landschap wordt gevestigd. Het is hoogst sier, en vele toeristen houden van in de Filippijnen te ontspannen.

 

De Filippijnen zijn een kustland, en wij vonden dat vele toevlucht hier more and more mensen heeft die harstegels en UPVC-tegels kiezen. Omdat dit soort plastic tegel goede brandweerstand en corrosieweerstand heeft. Wij hechten groot belang aan brandveiligheidskwesties. De brandclassificatie van synthetische harstegels is B1, die een veilig bouwmateriaal is dat aan de nationale brandbeveiligingnormen van dakwerkmaterialen voldoet. Zijn corrosieweerstand is ook zeer goed, ongeacht de zon en de regen, zal de seizoengebonden veranderingen niet aangetast worden en verouderend.